Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oik.dk/public_html/wp-content/plugins/cforms/cforms.php on line 836

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oik.dk/public_html/wp-content/plugins/cforms/cforms.php on line 839

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oik.dk/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 644

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oik.dk/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 661
A-landsholdet samles | Odense Ishockey Klub
A-landsholdet samles

af OIK.dk

A-landsholdet samles

Landstræner udtog i dag et A- og et U25-landshold til træningssamling i Herning.

– af Anders Holst

DIU skriver: Seniorlandsholdet starter i uge 15 så småt sin træningslejr frem mod VM i Riga, der spilles i maj/juni måned.

Pga. COVID-19-situationen har landsholdsledelsen måtte tænke lidt ud af boksen og de første to uger har man derfor arrangeret 2×4-dages camp med U25-landsholdet, der dermed får egentlig debut i DIU-regi.

Træningssamlingerne finder sted i Herning og afholdes under henvisning til den undtagelse fra de generelle restriktioner som vores Team Danmark-atleter kan træne under.

Landstræner Heinz Ehlers og U25-træner Karsten Arvidsen har udtaget totalt ca. 35 spillere, der starter op i uge 15. Der arbejdes på træningskampe senere i optaktsforløbet mod henholdsvis Sverige og Norge.

Mandag formiddag kørte Rasmus Simonsen (U25 landsholdet) og Frederik Dichow (A-landsholdet) fra Odense Bulldogs til Herning. De indgår i samlingen. Desuden er Martin Larsen tilbage i A-lands-regi. Dette var han også for et par år siden og er samlet noteret for en håndfuld træningskampe på A-landsholdet. Martin kommer ud af denne sæson med 6 mål og 15 ass.

Du kan se den fulde line up for A-landsholdet her: https://hockeytinget.dk/nyhedsarkiv/landshold/officielt-her-er-den-danske-landsholdstrup-til-foerste-samling-inden-vm . Et landshold uden spillere fra de to finale-hold, spillere fra DEL, Finland eller Nordamerika. Eneste spiller fortsat i aktion i SHL og Allsvenskan er Morten Madsen i Timrå.

Held og lykke til Bulldogs-spillerne.

Seneste nyheder