Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oik.dk/public_html/wp-content/plugins/cforms/cforms.php on line 836

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oik.dk/public_html/wp-content/plugins/cforms/cforms.php on line 839

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oik.dk/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 644

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oik.dk/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 661
To OIK-kvinder til landsholdssamling | Odense Ishockey Klub
To OIK-kvinder til landsholdssamling

af OIK.dk

To OIK-kvinder til landsholdssamling

Kvindelandsholdet - med to fynske OIK-kvinder - er samlet i denne uge i Ørestaden.

Ørestaden lægger hal til A-landsholdet hos kvinderne og deres landsholdssamling med indtjekning søndag og afslutning lørdag den 13.02.

Det er sparsomt med information om samlingen, men vi har fået hjælp fra de to spillere fra Odense, som er udtaget: Michele Brix og Julie Oksbjerg. Ligesom andre steder i samfundet, så er PCR-test en vigtig del af ugen. Således mødte en del spillere ind søndag.

Der er indkaldt 28 spillere så vidt vi kan se. Der er tre målmænd udtaget med 2 fra svensk ishockey samt 1 fra HVIK. Dertil er der udtaget et ungt trekløver med Frederikke Foss (2005), Lærke Søndergaard (2004) samt Sarah Stauning (2004). Simone Jacquet (AAB) er fortsat alderspræsident med 33 år. Og ellers er det svenske klubber samt HVIK og HERL, som dominerer. Dog med de 2 fynboer og 2 AAB’ere der bryder øst- dominansen.

Programmet byder på 2 x is mandag til onsdag. Teamaktivitet torsdag aften og 2 kampe mod Ungarn lørdag og søndag til at afslutte samlingen.

Vi ønsker held og lykke til det danske hold!

Seneste nyheder