Seniorhockeyen lever i OIK!

af OIK.dk

Seniorhockeyen lever i OIK!

Covid19-restriktioner rammer også seniorishockeyen hårdt, men der er trods alt håb forude.

Indrømmet at det er svært at se, hvornår der igen kan spilles seniorkampe i ishockey. Men OIK tror fuldt og fast på en tilbagevenden til træningshverdagen fra den 04.01 2021. Voksen begynder, HCA, Underdogs, Greyhounds, Bluedogs og veteranerne har trænet disciplineret og med respekt for restriktionerne lagt ned over ishockeyen. Det er ikke en optimal situation og bestemt ikke det vi troede på skulle være hverdag ved sæsonstart. Vi ved også at grupper af 10 er en realitet frem til 28.02.

Det efterlader marts og en del af april som mulige kampmåneder. Og OIK er bestemt villige til at arbejde for at vi fylder disse måneder med kampe, hvis Covid19-situationen tillader det. Der bliver ikke noget New Years Championship i 2020 og vi ved endnu ikke med hensyn til Old Boys DM i april. Omvendt vil vi gerne tage i mod input omkring 3 vs 3 hockey eller andre ”mini-kampe” som involverer højst 10 personer, og som kan afvikles frem til 28.02.

OIK takker for jeres tålmodighed og ønsker seniorafdelingen en god jul og et godt nytår!

Seneste nyheder