Tak for en flot indsats

af OIK.dk

Tak for en flot indsats

Rikke Grossmann har besluttet sig for at stoppe med bestyrelsesarbejdet i OIK.

Bestyrelsen – og sikkert også alle i OIK der kender hende – siger Rikke mange tak for samarbejdet og den store indsats hun har ydet for klubben. Det er 12 år siden Rikke startede op som holdleder på U7 og den indsats er siden fulgt op af sekretærarbejdet i OIK’s bestyrelse. Rikke har i høj grad præget arbejdet i bestyrelsen og inden hun stoppede, sørgede hun for at få fastlagt procedurer for bestyrelsens beslutninger. Procedurer som sikrer at de demokratiske spilleregler overholdes når der skal træffes store beslutninger.

Selvom Rikke er stoppet med bestyrelsesarbejdet, har hun lovet at fortsætte med nogle af de ansvarsområder som hun har haft. Det er fortsat Rikke der sørger for at vi får børneattester hjem på alle vores frivillige ledere og vi vil også i resten af sæsonen støde på hende ved spisninger i Pucken. Og ikke mindst får vi hende vel at se når Grossmann drengene spiller kampe!

Bestyrelsen har fordelt de øvrige opgaver mellem sig så arbejdet kan fortsætte frem til generalforsamlingen hvor vi håber at andre står klar til at overtage pladsen i bestyrelsen.

Bestyrelsen for OIK

Seneste nyheder