Omstruktureringer i OIK

af Rikke Grossmann

Omstruktureringer i OIK

Ændringer i trænerfunktioner og sportsudvalg.

Kære OIK medlemmer.
Det er med stor glæde,  vi kan fortælle at Toms fra dags dato kommer være en del af trænerteamet på U11 og U13.
Det er vores klare holdning, at vi med dette styrker udviklingen af vores unge spillere i OIK.
Toms går ind som assistent på begge hold og har selvfølgelig stadig U20 som hovedtræner og U17 som hjælpetræner. På denne måde sikrer vi som klub, at vi får mest muligt ud af vores ansatte, nu hvor vi desværre har været nødt til at trække vores 1.div hold.
Samtidigt omorganiserer vi I den sportslige organisation. Det betyder at vores nuværende sportsudvalg nedlægges i den kendte version.
Anders Holst vil fremover blive sportslig ansvarlig for U15 – U17 – U20 – Kvinder og Motion, mens  Jens Hellsten bliver sportslig ansvarlig for Hockeyskole – U7 – U9 – U11 – U13.

Som bindeled mellem de yngste og ældste, vil Ole Andersen fremover være en del af den sportslige afdeling i OIK og sammen med Jens og Anders bygge den fremtidige sportslige strategi for begge grupper
Vi mener, at de ældre grupper kræver endnu mere fokus og fortjener daglig kontakt med trænere, spillere, kraftcenter etc. Dette er vi sikre på at Anders kan klare og vi ser frem til et endnu tættere samarbejde.
Rekruttering er naturligvis også stadig meget vigtigt for os.  Vi kan se, at det vi har gang i lige nu med forældre-børn og hockeyskole om søndagen fungerer rigtigt godt. Vi er nu 22 indmeldte spillere på U7, hvilket giver  os håb om at have store årgange i fremtidens OIK.
Som klub vil vi udvikle vores unge hockeyspillere og give dem de bedste forudsætninger for at blive i klubben i lang tid. Det er derfor vigtigt at vi beholder det fokus vi i dag har på de yngre spillere og styrker det med en sportslig ansvar fra ledelsen.
Jens Hellsten er hovedansvarlig for de yngre grupper i klubben.
Både Jens og Ole fortsætter naturligvis begge deres  arbejde  i OIK‘s bestyrelse
Med Venlig Hilsen

Bestyrelsen OIK

Har du spørgsmål så kontakt
Jens Hellsten eller Thomas Olesen

Seneste nyheder