OIK’s lodseddel er på gaden.

af Rikke Grossmann

OIK’s lodseddel er på gaden.

Støt både klubben og dit hold.

Frem til den 10.januar – eller til vi ikke har flere – kan OIK’s lodseddel med flotte præmier fra vores samarbejdspartnere købes af OIK’s medlemmer.

Hovedpræmien er en cykel til 8000 kr. ved Fri Cykler på Middelfartvej, men der kan også vindes et fjernsyn fra Radio-og TV Eksperten, Portvinssmagning, gavekort til Tarup Center, Rema 1000, Kronstadt, Tarup Gamle Mejeri og billetter til Bulldogs Kampe. Det er skrabelodder, så man kan umiddelbart se om man har vundet.

Lodsedlen koster 20 kr. og halvdelen går til de hold der sælger lodsedlen, så de kan tilmelde sig stævner eller anskaffe sig OIK tøj. De medlemmer der sælger mange lodsedler belønnes. Der skal bare sælges 25 for at få en T-shirt med OIK logo. Ved et salg på 50 får man en hættetrøje med logo og ved 100 en ishockeystav.

Den OIK’er der sælger flest lodsedler får en signeret Bulldogs trøje.

OIK holdene har med det samme taget udfordringen op. U11 og U13 har lagt ud med store efterbestillinger så der er ikke tvivl om at de går efter den store præmie. Lad os se om der kommer konkurrenter på banen, så vi kan sikre at alle lodder med præmier bliver solgt.

Kontakt en holdleder for køb af lodsedler.

Seneste nyheder