Sports Academy Denmark – en efterskole med ishockey!

af OIK.dk

Sports Academy Denmark – en efterskole med ishockey!

Der findes vældig mange gode efterskoler i Danmark. Og de dækker stort set alle interesser og langt de fleste idrætsgrene. Ishockey er dækket ind på 2 af landets efterskoler lige nu.

MEN fra august 2021 findes der en efterskole midt i Odense, midt i Idrætsparken, som har ishockey på skoleskemaet og ishockey som en central del af samarbejdet med sportsgrene. Sports Academy Denmark tilbyder efterskole på 10.klassetrin, de kigger efter elever, som stræber efter dygtiggørelse i deres sport og Sports Academy Denmark vil bygge en skole som lever og ånder omkring pladsen og respekten for den enkeltes idræt. Lærerstab og eksperter vil understøtte elevens idræts-hverdag og der vil selvsagt også være plads til sociale aktiviteter på tværs af idrætsgrene.

Odense Ishockey Klub er en af samarbejdspartnerne omkring Sports Academy Denmark. Det involverer ikke økonomi fra vores side, men vi ønsker at stille trænere, know-how og faciliteter til rådighed. Ingen tvivl om, at Oik anser det som enestående, at eleverne (og kommende ishockeyspillere) bor 400 m fra vores klubindgang og kan se ishockeyhallen når de lægger sig til at sove om aftenen. Der er ikke snak om transport og logistik. Og omvandt så vi eleven blot have 7 min på cykel til centrum af Odense.

Læs mere om Sports Academy Denmark på: https://sportsacademydenmark.dk/

Tøv ikke med at kontakte Jacob Landtved eller Kim Nowak for spørgsmål om skolen eller kontakt Anders Holst (ah@oik.dk) eller Jens Hellsten (jh@oik.dk) for spørgsmål om ishockeyen.

Et kig på en morgentræning i oktober: https://youtu.be/8spSAbTGcJM

Seneste nyheder