OIK trækker sig fra 1.div

af Rikke Grossmann

OIK trækker sig fra 1.div

Corona presser økonomien

Grundet Covid-19 restrektionerne i dansk idræt, er det i dag stor usikkerhed om vi får lov at afholde aktiviteter som Odense CupOld Boys DM, Puljestævner samt andre aktiviteter. Disse aktiviteter er hovedkilder til indtægter for OIK, og usikkerheden om vi kan afholde dem gør at vi må handle med rettidig økonomisk omhu.

Derfor har bestyrelsen måtte tage den svære beslutning at trække vores 1.div hold fra turneringen pr. dags dato. Ser vi på udgifter til dommere og buskørsel er 1.div et udgiftstungt hold at drive. Dette kombineret med at vores 1.div hold består af en mindre gruppe spillere over 20 år, og at en del af dem spiller på vores Talentliga hold (U20) som “overage” spillere, er det vores vurdering at vi rammer færrest mulige med denne ellers meget svære beslutning.

Alle andre hold i OIK fortsætter uændret sine aktiviteter.

Eventuelle spørgsmål kan besvares af:

Formand, Thomas Olesen (formand@oik.dk)

Sportschef, Jens Hellsten (jh@oik.dk)

Kasser, Mads Lund (kasser@oik.dk)

 

Seneste nyheder