Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oik.dk/public_html/wp-content/plugins/cforms/cforms.php on line 836

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oik.dk/public_html/wp-content/plugins/cforms/cforms.php on line 839

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oik.dk/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 644

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/oik.dk/public_html/wp-content/plugins/types/vendor/toolset/types/embedded/includes/wpml.php on line 661
CAMP 42 – masser ishockey i efterårsferien! | Odense Ishockey Klub
CAMP 42 – masser ishockey i efterårsferien!

af OIK.dk

CAMP 42 – masser ishockey i efterårsferien!

OIK arrangerer igen en 3-dages camp i efterårsferien.

I år er det fra onsdag til fredag og med Jannik Karvinen som instruktør på den tekniske træning torsdag og fredag. Yderligere møder Toms Strauss, Anders Holst samt en gruppe Bulldogs-spillere og junior/senior-spillere fra OIK. Onsdag er det Nicolai Heine, som står for målmandstræningen og torsdag fredag varetages det af Michal Minarciek.

Du tilbydes 2 x 75 min is hver dag samt fysisk træning og fælles frokost.

Campen slutter inden kl 16.30 hver dag for ældste gruppe og inden 15.00 for yngste gruppe. Så der er bestemt mulighed for at være turist i Odense eller slappe af hjemme, hvis du er lokal ishockeyspiller.

Der er allerede meldt 30 spillere på campen, og vi arbejder kun med 2 grupper og op til 60 spillere for at leve op til Corona-krav omkring omklædningsrum, opholdsrum og gangarealer.

Tilmelding sker på oikshop.dk frem til mandag aften.

Vi glæder os til at se dig!

Seneste nyheder