Velkommen til sæsonen 2020/2021

af OIK.dk

Velkommen til sæsonen 2020/2021

Vi har taget hul på en ny ishockeysæson med en masse nye tiltag.

– af Anders Holst

Kære OIK’ere

Vi er gået i gang med sæsonen 2020 / 2021. Covid19 har ikke sluppet Danmark eller ishockeysporten men en masse spændende nye tiltag venter i denne blot 1 måned gamle sæson!

Vi har allerede gennemført en ishockeyskole med 142 deltagere fra Fyn og en masse danske klubber samt udenlandske deltagere. Herefter var knap 40 motionsspillere samlet i Odense i uge 32. Det var også rekord-deltagelse.

U15 og U17 har holdt nogle forrygende opstartsdage med aktiviteter udenfor isen og OIK fulgte op med et velbesøgt medlemsarrangement fredag den 14.08. med 100 deltagere, oplæg fra DIU-direktør Ulrik Larsen, bestyrelsen efterfulgt af fællesspisning i solskinnet udenfor klubrummet.

De seneste uger har OIK gennemført 2 puljeturneringer, som var kraftigt beskåret pga. forsamlingsforbuddet på 100 personer. Det samme gælder i den kommende weekend, hvor kun 4 U15 hold samles. Men nok så vigtigt er det, at ishockeyspillerne får lov at spille kampe og at det kan gøres på en forsvarlig måde. Kvindeholdet har i optakten taget 2 sejre, U17 har spillet 2 testkampe og U15, U13, U12 er også i gang med kampe.

Vi vil gerne byde de mange nye trænere og ledere velkommen i OIK. Herligt at I vil hjælpe med at løfte en ambitiøs sæson på alle aldersgrupper. De næste uger sender vi trænere på kursus i Århus og Ørestaden. Det er en klar OIK-ambition, at  vi skal have uddannet trænere, så det matcher kravene fra DU og os selv. Ligeledes er der en holdleder-aften i støbeskeen.

Klub-hverdagen hænger bedre sammen nu hvor begge haller åbnede torsdag den 27.08. Det betyder, at vi gennem september har mere is end resten af året, da offentligt ikke er begyndt endnu. Isplanen for september finder du på OIK’s hjemmeside. Husk at bruge den og ikke kun jeres Facebook-gruppe, så du ser når der er gode juniorkampe eller Kvindeliga-kampe i hallen. Der er ekstra is i weekenderne gennem september.

Lidt praktisk:

·         Status på kampe er at Metalliga, Talentliga, 1.division vest, U17, Kvindeliga, U15, U13, U12 samt 2.division stort set er planlagt og programsat. Der mangler – hos alle klubber – kampe for U7, U9, U11 og motionsligaen. Kampene finder du via Metalliga.dk

·         Du kan fortsat leje skabe i OIK, så udstyret ikke skal med frem og tilbage til hallen (https://bulldogs.oik.dk/amator/info/materialer/ )

·         Skøjteslibning er også i fast rotation. Du kan se opslaget ved sliberummet samt i glasskabet ved klubrummet.

·         Der er kommet ny, opdateret regelbog for dansk ishockey (http://ishockey.dk/dius-love-og-turneringsbestemmelser/ )

Og så noget af det nye:

Talentligaen er erstatningen for U20 og er topsatsningen i foreningerne som næstbedste række under Metalligaen. Rækken spilles af spillere op til årgang 2001 men i år med 3 ”overage” spillere i holdopstillingen, som må være så voksne, at de er fra 1996. Det tegner til at blive en markant stærkere række end sidste år. Yderligere spilles der henover bæltet, så Odense spiller ude / hjemme mod de sjællandske hold og 4 gange mod jyderne. Samlet 30 kampe inden play off.

Kvindeligaen er et tiltrængt nyt pust til kvindeishockeyen. Hvidovre, Herlev, Odense, Herning, Aalborg mødes i 16 landsdækkende kampe samt 4 regionale kampe. Dertil kommer en pokalturnering med kvart-, semifinale og finale under Final4 sidste weekend i januar. Der er første face off i Odense den 12.09. mellem Odense – Hvidovre.

Der spilles stadig 1.division med fuld fokus på gode kampe. Samlet spilles der nu 20 kampe + play off og hele grundspillet er regionalt, så OIK møder udelukkende jyske hold inden play off. Der er ikke mange seniorspillere tilbage på 1.divisionsniveau i vores naboklubber, så der er behov for en indsats omkring dette.

Yderligere er U13 blevet splittet op i U12 og U13, så der nu spilles ishockeykampe på U7, U9, U11, U12, U13, U15, U15.2, U17, U17.2, Kvinde 2, Kvindeliga, Talentliga, 1.division vest, 2 division, MHL. OIK er repræsenteret i alle rækker.

Tøv aldrig med at kontakte bestyrelse eller Sportsudvalg. Tøv endelig ikke med at giv en hånd i foreningen eller meld dig som frivillig. Vi vil gerne have dig med.

God sæson til jer alle!

Seneste nyheder