Talentligaen begynder i aften!

af OIK.dk

Talentligaen begynder i aften!

19.30 torsdag den 03.09. Odense mod Vojens i Vin med Kant Arena markerer den første kamp i Talentligaen.

– af Anders Holst

11 hold, 160 kampe og en masse spillere fra årgang 2006 til seniorspillere på Metalliga-niveau. De 6 hold fra den vestlige del af Danmark (her regnes OIK med) spiller 30 grundspilskampe og østholdene (med en klub mindre) spiller 28. Der spilles U20 + 3, og som noget nyt er aldersgrænsen for ”overage-spillere” hævet til 1996, hvor de sidste sæson måtte være 1 år for gamle. Det udvider spillermaterialet kraftigt og der spås om en stærkere liga end sidste sæsons U20-liga. Det er da også den klare intention, at Talentligaen skal overtage 1.divisions position, som dansk ishockeys næstøverste niveau.

Det er Rungsted, Gentofte, Rødovre, Hvidovre, Herlev, Odense, Vojens, Esbjerg, Herning, Aalborg, Frederikshavn som er repræsenteret. Og du vil som tilskuer kunne opleve en stribe U-landsholdsspillere i disse kampe. Men også seniorspillere. Og uden at afsløre OIK’s line up torsdag aften er der folk med ganske meget liga-erfaring med.

+ 3 reglen bringer stort set hele U20/1.divisions-omklædningen i spil til kampene. Der er 5 målmænd, mange backer og mange forwards at vælge i mellem. Dertil er flere af spillerne fra Odense Bulldogs fortsat ”rene” U20’ere

Odense råder over på U20/1.division over:

Andreas Lauridsen (MM)
Michal Minarcik (MM)
Mille K Jensen (MM)
Alexander Linnebjerg (MM)

Backer

Oliver Thorsen
Nicki Sørensen
Lasse Haugaard
Emils Meznieks
Pavel Wadskjær
Mikkel Kej Nielsen
Oliver Hansen
Jonathan Krøyer
Mads H Peters

Forwards

Oliver Højgaard
Sebastian Schønnemann
Malte Kej Nielsen
Kristian Oksbjerg
Lauge Hogstad
Aleks Druva
Mathias Møller
Julie Oksbjerg
Christian Jess
Sebastian Andersen
Voitjek Komarek
Patrick S Jensen
Andreas Skerning

Dertil kommer en stribe U17’ere og spillere fra Bulldogs

Kom ud og støt vores hold i aften fra første face off!

Seneste nyheder