Tak til Spar Nord

af Rikke Grossmann

Tak til Spar Nord

For en vigtig håndsrækning til OIK.

Det er hårde tider for foreningsidrætten i Danmark. OIK er også ramt af følgerne af coronaen. Det forhindrer ikke at vi hele tiden søger nye udfordringer og i denne sæson har vi besluttet at lægge mange kræfter i udviklingen af pige/kvinde ishockeyen. Det betyder ekstra udgifter til buskørsel, udstyr, dommere osv.

Spar Nord Fonden har tildelt OIK en flot bevilling på 41.000 kr. til den fortsatte udvikling af kvindeishockeyen. Det har samtidig sat gang i et løbende samarbejde mellem Spar Nord og OIK som kommer til udtryk i de bandereklamer der allerede er sat op i hal 2 og den reklame der vil være på vores træningsdragter.

Men vi tror også på at samarbejdet kommer vores medlemmer til gode, hvis I giver banken mulighed for at give jer et tilbud på jeres bankforretninger. Vores kontakt ved Spar Nord er privatkundechef Kasper Heilbo og I er velkomne til at kontakte ham når det passer jer.

”Vi er glade for at vi ud over vores sponsorat i Odense Bulldogs også kan støtte op om breddeidrætten i OIK og ser frem til samarbejdet”, udtaler Kasper Heilbo.

Bliver man kunde i Spar Nord Odense udløser det et bidrag på 500 kr. pr. husstand til det OIK-hold man ønsker.

I vil se meget mere til samarbejdet i fremtiden da Spar Nord og OIK planlægger aktiviteter for alle klubbens medlemmer.

Mads Lund

Kasserer

Seneste nyheder