OIK starter veteranhold

af Rikke Grossmann

OIK starter veteranhold

For krigsveteraner

Odense Ishockey Klub og Danmarks Idrætsforbund har besluttet at starte et ishockeyhold for danske krigsveteraner. Vi håber på opbakning fra Odense Kommune og Odense Idrætspark så veteranerne kan få en god oplevelse i Odense Isarena.

Men i første omgang skal vi høre alle jer i klubben om I har kontakt til veteran miljøet eller evt. selv har været udstationerede. ”Bombe Claus” Søgaard har allerede meldt sig som holdleder for veteranerne. Vi har også træneremner på hånden.  Men vi vil gerne høre fra dig hvis du vil være med omkring denne spændende indsats.

Målgruppen for holdet er både veteraner der er vendt hjem med skader og veteraner der er vendt hjem uden fysiske og psykiske men. Holdet får en ugentlig træningstid. Når det er oppe og køre skal det møde veteranhold fra Vojens, Rødovre, Aalborg mv. Som udgangspunkt starter vi op hvis der er 12 interesserede. Ligesom med andre nye motionsspillere vil vi tilbyde udstyr i begyndelsen, ligesom veteranerne får mulighed for at flytte til de andre motionshold når de er gode nok.

Tag godt imod det nye initiativ og de nye medlemmer så de bliver en naturlig del af det sociale liv i OIK.

Bestyrelsen.

Kontakt vedrørende initiativet: Claus Søgaard 28490891.

Seneste nyheder