Kvinde A-landsholdet har været på tur

af OIK.dk

Kvinde A-landsholdet har været på tur

Covid19 betyder fortsat, at rejseplaner og træningssamlinger for de danske landshold er fortsat temmelig usikre.

– af Anders Holst

De danske kvinder skulle have været af sted til Schweiz med kampe mod Norge og Schweiz. Sådan blev det ikke; men landsholdet blev samlet i Ørestaden sidste uge og rejste derfra til Ungarn til 2 kampe mod en modstander, som ligeledes er top10 nation og slog Danmark i sidste møde.

Sådan blev det ikke denne gang. Danmark vandt begge kampe (1 – 0 og 4 – 3), og det er en tilfreds landstræner, Peter Elander, der kigger tilbage på kampene. Landsholdet består af 13 spillere, som kommer fra college-ishockey eller klubber i udlandet samt 9 hjemlige spillere. Michele Brix og Julie Oksbjerg var udtaget som 2 af de hjemlige og Maria Peters (Leksand og ex-Odense) er en af legionærerne. Heldigvis er en del af den gamle kerne på landsholdet – Josefine Jakobsen 29 år, Nicoline Søndergaard 27 år, Emma Russell 25 – sammen med en gruppe upcoming spillere på 17 og 18 år.

Det bliver spændende at følge denne sæson, som byder på Kvindeliga-start den 12.09. og kulminerer med et A-VM i Halifax. Kom ud i hallen og følg disse dygtige spillere.!

Du kan se truppen og rammerne for samlingen her: https://www.sportsadmin.dk/content/nationalteams/EventInfoPublic?teamid=15&eventID=26

Seneste nyheder