Klubrummet

af OIK.dk

Klubrummet

Der er brug for flere hænder og hoveder til klubrumsgruppen.

Klubrummet er et vigtigt omdrejningspunkt for livet i OIK. Det er der vi mødes, mens børnene træner. Det er der, både vi og udeholdene mødes i pauserne i kampene. Det er der, hvor spillerne spiser efter kampe og samlinger. Og det er der, vi holder møder om klubbens aktiviteter.

Derfor synes bestyrelsen for OIK og de frivillige i klubrumsgruppen, at der skal være maksimal service og kvalitet i klubrummet. Der skal være åbent så meget som muligt og der skal være så stort et udbud som muligt.

Derfor har vi brug for flere hænder og hoveder i klubrumsgruppen. Hænderne skal bruges i den daglige pasning af klubrummet og hovederne skal bruges til at udvikle klubrummet. Hvis du har skjulte talenter som indkøber kunne det være dig der sørgede for bestillinger. Er du mere til det kreative kunne du stå for vores merchandise.

Vi klan ikke tilbyde anden løn end glæden ved at møde de mange dejlige børn og voksne i OIK. Og så selvfølgelig Klub-OIK kontingent, som jo giver en rabat på ca. 1000 kr. pr. sæson. I modsætning til andre jobs bestemmer du selv arbejdsmængden og arbejdstiden.

Tag en snak med dem der passer klubrummet eller ring til klubbens kasserer på 20102886.

Sammen kan vi skabe gode rammer om det interne klubliv.

Mads Lund.

Seneste nyheder