Masser af dygtige piger på Odense Sommerhockey Camp 2020

af OIK.dk

Masser af dygtige piger på Odense Sommerhockey Camp 2020

Nedtællingen er nu for alvor begyndt til årets sommerhockeyskole.

Vi har fanget 4 af årets deltagere på Odense Sommerhockey Camp for at høre hvad der er godt og mindre godt ved at være på camp i Odense. Tre af dem, Andrea, Kirstine og My er rutinerede camp-deltagere og Josephine er camp-debutant.

Træningen på is, kampene og masser af fysisk aktivitet inden sæsonen går i gang vejer tungt ved deltagerne. Mødet med spillere fra andre klubber samt andre trænere er også en motivationsfaktor. Andrea kan lide, at der stilles samme krav til piger og drenge (på Odense Sommerhockey Camp er det blandede hold med piger og drenge på alle grupper). De peger alle på at det er hårdt, og Kirstine konstaterer, at der er ømme ben de første dage. Muligheden for at prøve andre idrætsgrene er også velkomment hos de adspurgte piger.

Mødet med spillere fra andre klubber er også en positiv ting. Venskaber og relationer på tværs af ishockey-Danmark og sågar Europa tæller stort hos pigerne. Odense Sommerhockey Camp 2020 har deltagelse af piger fra Århus, Silkeborg, Luxembourg Huskies, Tyskland, Hvidovre, Herlev, Odense. Der er tilmeldt mere end 20 piger til dette års camp.

Flere af pigerne pegede på, at Odense Sommerhockey Camp skal være bedre og mere omhyggelige med opvarmning og nedvarmning i forbindelse med de hårde aktiviteter i ugen. Den del må vi tage med om 3 uger.

God sommer!

Seneste nyheder