Lettisk energi og københavnsk rutine

af OIK.dk

Lettisk energi og københavnsk rutine

Odense Sommerhockey Camp har denne sommer Toms Strauss og Kim Andersson på listen over instruktører.

Toms Strauss er ansat i OIK og skal i gang med sin tredje sæson i Danmark. Toms er 30 år og har samlet trænererfaring i Letland, USA og Danmark. Han var skal lede et hold på Odense Sommer Hockey Camp for tredje gang – ligesom han har lavet Camp 42 og Påske Camp i Odense. Masser af aktivitet og feedback til spillerne er varemærket.

Kim Andersson har været en del af Odense Sommerhockey Camp i mange år. Han har også været en del af ishockey i København og provinsen i endnu flere år. Til den forestående camp i uge 31, vil Kim have mere fokus på teknisk træning udenfor isen. Kim mestrer efterhånden den fynske dialekt og det lyse fynske sind.

Vi glæder os til at se begge tilbage i Odense om 3 uger!

Seneste nyheder