Invitation fra OIK

af Rikke Grossmann

Invitation fra OIK

Til medlemsmøde og spisning.

OIK inviterer til medlems- og forældremøde og vil med tilskud fra DIU være vært ved efterfølgende fællesspisning inkl. øl, vand og vin.

 

Fredag den 14. august kl. 16.30 i Klubrummet.

 Bestyrelsen har iværksat et projekt med henblik på at styrke kulturen i OIK. Formålet er, at vi gennem fælles værdier, skal løfte OIK til et højere niveau i dansk ishockey. Vi ønsker en kultur der rummer bredden, men også fremmer de enkelte spillere og talentarbejdet.

 

Gennem bedre ledelse på de enkelte hold, ønsker vi at implementere den fælles kultur der kan give os det ønskede løft. Vi har derfor nedsat et holdlederudvalg der skal arbejde med holdledelsen fra rekruttering og op efter. Desuden er vores egen Mads Porsmose tilknyttet trænere og holdledere som coach og de skal sammen holde fokus på kulturændringen.

 

Vi vil gerne invitere vores medlemmer til at høre mere om projektet, så vi sammen kan flytte OIK ind i en ny tid med både fællesskaber og sportslig succes.

 

Både børn og voksne er velkomne og deltagelse er gratis. Af hensyn til bestilling af mad, skal tilmelding med antal deltagere ske til Rikke Grossmann (rg@oik.dk eller på messenger) senest 10. august.

 

Det er længe siden vi har set hinanden, så vi håber at rigtig mange vil deltage, så vi kan få skudt sæsonen godt i gang J

 

 

På gensyn til en ny og stærk sæson i OIK!

 

Sommerlige hilsner fra bestyrelsen

Seneste nyheder