DIU samlinger i juli

af OIK.dk

DIU samlinger i juli

OIK-spillere er med på landsholdssamlinger den kommende tid.

Covid19 er spiller stadig en rolle i hverdagen, og kommer også til at påvirke ishockeyen det næste lange stykke tid. Ikke desto mindre indkalder DIU til landsholdssamlinger i juli for U16, U17 og U18. Desværre er U18 kvinder aflyst, da rammerne omkring samlingen ikke lever op til Covid19-forbeholdene.

Men U16 og U17 samles i Herning tirsdag den 28.07. til torsdag den 30.07. På årgang 2005 deltager Oskar Grossmann (B) på en udvidet U16 bruttotrup. Hos U17 (årgang 2004) deltager Magnus Møller (FW), Sebastian Maddock (FW), Jonas Jakobsen (B) samt Jonas Skjoldå (MM). De er også samlet i dagene 28. – 30.07. Umiddelbart derefter samles U18 fra 30.07. – 01.08. På denne årgang er Malte Kej Nielsen og Nicki Sørensen udtaget.

Samlingerne indeholder tests, vejledning af spillere samt møde med landstrænere og ledere på de respektive landshold.

Vi ønsker de unge landsholdsspillere held og lykke i næste uge!

Seneste nyheder