Bolig søges

af Rikke Grossmann

Bolig søges

Til ny OIK pigespiller

I den kommende sæson opruster OIKs Kvinder sig, og det betyder at der er behov for hjælp fra netværket omkring Odense Ishockey Klub. Det er krævende at være ishockeyspiller, og med øget fokus på kvindeishockey i den kommende sæson, har en af de spillere der sidste sæson pendlede frem og tilbage mellem bopælen i Sønderjylland og Odense, valgt at skifte uddannelsessted og samtidigt lede efter en bolig i Odense.
Hvilke forventninger er der til hjælpen? Da spilleren er under 18 år, kræves det at økonomien kan hænge sammen. Og med det nuværende udbud i Odense, er der brug for noget til en “meget billig penge”. Spilleren vil gerne hjælpe til med huslige pligter, mod nedskrivning i boligydelsen.
Desuden forventes det, at boligen er at finde i cykleafstand til Odense C (gymnasium) og samtidigt også til Odense Skøjtehal. Så optimalt set er boligen placeret i Odense C, Odense V eller i umiddelbart nærhed heraf.
Hvis du, eller en i dit netværk kan være behjælpelig, hører team manager Ole Andersen meget gerne fra dig.
Sportslige hilsner
Ole Andersen
40167141

Seneste nyheder