Talentudviklingen støttes

af Rikke Grossmann

Talentudviklingen støttes

Gennem en årrække har OIK spillere fyldt mere og mere på ungdomslandsholdene. Vi er naturligvis både glade for og stolte, når unge mennesker får chancen for at vise sig frem på aller højeste niveau. Denne udvikling er noget både OIK, Bulldogs og forhåbentlig A-landshold kan komme til at få gavn af. Derfor har bestyrelsen i […]

Gennem en årrække har OIK spillere fyldt mere og mere på ungdomslandsholdene. Vi er naturligvis både glade for og stolte, når unge mennesker får chancen for at vise sig frem på aller højeste niveau. Denne udvikling er noget både OIK, Bulldogs og forhåbentlig A-landshold kan komme til at få gavn af. Derfor har bestyrelsen i OIK har besluttet at støtte vores unge landsholdstalenter mere aktivt.

Støtten bliver dels økonomisk og dels i forhold til at hjælpe med istider op til samlinger. Det er specielt sommerens Metal Development Camp for U16, U17 og U18 som ligger inden de normalt får is under skøjterne, der her er i tankerne.

Økonomisk udmøntes hjælpen i en pulje på 10.000 kr. for resten af 2020. Puljen kan ansøges af spillere i forbindelse med landsholdsaktiviteter, hvor OIK vil dække op til 50% af egenbetalingen.

Tilskud gives til både drenge- og pigespillere fra U16 og op. Dog gælder det som udgangspunkt, at man skal have været inviteret til sidste unionssamling på U15, hvis man ansøger om støtte til Metal Development Camp som U16 spiller. I særlige tilfælde kan sportsudvalget sammen med pågældendes træner, vælge at lægge vægt på en stor udvikling af den enkelte spiller, som retfærdiggør en fornyet chance.

Puljen søges gennem sportsudvalget ved kontakt til Jens Hellsten jh@oik.dk

Seneste nyheder