OIK samarbejder med Rex Hockey og BAUER

af OIK.dk

OIK samarbejder med Rex Hockey og BAUER

Her i juni tager OIK fat på år 2 af en 3-årig aftale med Rex Hockey og BAUER. Aftalen blev indgået i sommeren 2019 og varer således de kommende to sæsoner.

Hvad indebærer det? Aftalen mellem OIK og Rex indebærer, at Rex hockey hver sæson afleverer udstyr til OIK. Dertil yder Rexhockey service for OIK’s medlemmer i form af procenter ved køb både i butik eller på rexhockey.com. Endvidere med rabatter til U20/1.div-gruppen  på dele af ishockeyudstyret og stave, samt medaljebonus, hvis 1.division går langt i play offs. Desuden skal der være slag af udstyr i forbindelse med et arrangement i OIK.

Som modydelse er OIK og derigennem alle hold i OIK forpligtet til at indhente tilbud på holdbeklædning (jakker, træningsdragter, T-shirts, shorts, kædetrøjer) gennem Rex Hockey og skal handle det der, såfremt prisen matcher prisen fra andre leverandører. Er jeres hold i tvivl, så kontakt kasserer Mads Lund.

Ligeledes har BAUER og OIK skrevet under på en aftale. BAUER er ny liga-leverandør til Metal-ligaen med 8 hold i denne sæson og alle 9 (eller 10) hold i 21/22. Således er BAUER samarbejdspartner hos Bulldogs. BAUER lægger et stort sponsorat i OIK i form af udstyr og beklædning. De er synlige på OIK’s U20 hold samt 1.division. Desuden er der BAUER på alle OIK-trænere. For det menige medlem i OIK’s ungdomsafdeling og seniorafdeling er der ikke krav om at benytte BAUER. Foreningen er fuldt tilfredse med de produkter BAUER leverer, men ungdomsspillere og motionsspillere kan vælge andre mærker, hvis dette ønskes.

BAUER kommer ikke forbi OIK med en BAUER-team day for foreningen. Vi arbejder lige nu på, hvorledes vi kan præsentere BAUER for foreningens medlemmer.

Spørgsmål rettes til kasserer Mads Lund på kasserer@oik.dk

Seneste nyheder