OIK er årets Løveklub!

af Rikke Grossmann

OIK er årets Løveklub!

OIK er Årets Løve Klub! På DIU:s repræsentantskabsmøde den 14/6 blev OIK udset til Årets Løve Klub i Danmark. Sammen med æren, bliver vi som klub også tildelt et gavekort til 10 sæt begynderudstyr fra Skatertown. Vi er meget stolte over udmærkelsen, som vi kun kunne vinde tak være alle vores frivillige ildsjæle i klubben. […]

OIK er Årets Løve Klub!

På DIU:s repræsentantskabsmøde den 14/6 blev OIK udset til Årets Løve Klub i Danmark. Sammen med æren, bliver vi som klub også tildelt et gavekort til 10 sæt begynderudstyr fra Skatertown.

Vi er meget stolte over udmærkelsen, som vi kun kunne vinde tak være alle vores frivillige ildsjæle i klubben. Vi har under 2019/2020 sæsonen fokuseret på netop rekruttering, og med ansættelsen af Palle Thomsen som rekrutteringsansvarlig har vi lykkes, at få struktur og stabilitet på at trække nye unge spillere til klubben.

Vi ser frem til næste sæson med glæde, og håber vi ser mange nye unge OIK:ere til vores aktiviteter.

STORT TILLYKKE TIL OS ALLE!!

På vegne af bestyrelsen/

Jens Hellsten

 

Seneste nyheder