Odense Sommerhockeycamp 2020

af OIK.dk

Odense Sommerhockeycamp 2020

Tilmeldingen er åbnet til OIK's traditionsrige hockeyskole, som lægger et stærkt grundlag for den nye sæson.

OIK har åbnet for tilmeldinger til den 22. udgave af vores Sommerhockeycamp, og det er strømmet ind med tilmeldinger fra Herlev, KSF, Århus, Vojens og Odense. Vi vil gerne give endnu flere af jer en god, intensiv start på sæsonen, så tøv ikke med at tilmelde dig.

Vi kommer til at arbejde med 3 -4 grupper og alle grupper får mindst 12 ispas. Desuden vil der være ekstra ispas til målmændene som i de forgangne år.

Trænerbesætningen bliver en blanding af trænere fra Odense samt trænere udefra. Vi vil den næste måned præsentere vores trænere på www.oik.dk samt på Facebook.

Udover istræningerne, så er der allerede nu åbnet op for at kunne lave de aktiviteter og den undervisning udenfor isen, som plejer at være en del af en god sommerhockey-uge.

Danmark er ikke fri af Covid19 endnu og skulle myndighederne opstille retningslinjer, som umuliggør Sommerhockeycamp 2020, så får alle deltagere pengene retur.

Du tilmelder dig på oikshop.dk og finder yderligere info på https://bulldogs.oik.dk/amator/cups/odense-sommerhockey-camp/

Vi glæder os til at se dig!!

Seneste nyheder