Landsholdssamlinger i uge 25

af OIK.dk

Landsholdssamlinger i uge 25

Retningslinjerne indenfor ishockey – og sports generelt – gør at DIU nu kan samle spillere fra de første landshold.

Det kommer til at foregå regionalt og med ganske få spillere samlet samtidigt. Testene skal give en indikation af spillernes øjeblikkelige form.

Næste uge samles U18 kvinder samt  U17, U18, U20 , U25 på herresiden.

Hos U17 er der 5 fynboer inviteret til test i Haderslev tirsdag aften: Nicholas W Krøyer, Jonas Jakobsen, Jonas Skjoldå, Sebastian Rasmussen og Magnus Møller. Holdet skal i den kommende sæson ledes af Frederik Åkesson.

Hos U18 er Malte Kej og Nicki Sørensen udtaget. Peter Gommesen (som ligeledes var cheftræner sidste sæson) er hovedtræner på dette års kuld af U18’ere

Hos U20 (som har 6 måneder til VM) er det 2001-årgangen, som er sidste-års-U20’ere. Lucas Rasmussen og Mathias Max er udtaget til samling i Haderslev.

U25 er en ny landsholdsgruppe, som skal gribe en gruppe af spillere, som forlader U20-regi, men eventuelt ikke er stærke nok til at tage en A-landsholdsplads. I vest mødes de i Herning, og Jeppe Urup Mogensen (som spille NCAA div. 1 collge) er udtaget. I øst er Oliver true udtaget til testdag. Denne gruppe gennemgår en Tem-Danmark styret testdag med større test-apparat end de yngste landshold.

U18 kvinder har ikke udsendt spiller-trup endnu. Holdet mødes i Odense den 20.06.

Senior-landsholdet for kvinder har indrapporteret testresultater til landstræner Peter Elander.

Held og lykke næste uge!

Seneste nyheder