Jannik Karvinen med på Odense Sommerhockeycamp 2020

af OIK.dk

Jannik Karvinen med på Odense Sommerhockeycamp 2020

Den fynske hockeyskole får prominent assistance fra en mangeårig ligaprofil i uge 31.

En af de seneste håndfuld  somres udsolgte ishockeycamps i Danmark er Karvinen3 Camp i Rødovre. 3 Store profiler fra dansk ishockey – og fra samme familie – samlet omkring at uddanne ishockeyspillere: Heikki Karvinen, Jannik Karvinen og Michelle Karvinen. Denne sommer er deres 6 grupper i uge 30 og 31 aflyst pga. forsinkelser med udskiftning af bander i Rødovre.

Det er derfor med stor spænding vi kan meddele at Jannik Karvinen kommer til Odense i uge 31. Jannik er mindst 1/3 af Karvinen3, og har siden 2013 arbejdet med at implementere sine tanker om teknisk træning og uddannelse af ishockeyspillere.

Desuden kan 34-årige Jannik Karvinen fremvise et imponerende spiller-CV med foreløbigt mere end 550 kampe for Rødovre Mighty Bulls, ophold Malmø samt Piteå i Sverige samt ikke mindst deltagelse ved U18-VM og U20 VM med de stærke årgange 85, 86, 87, hvoraf de ene år, var første gang Danmark rykkede op blandt de øverste nationer i verden. Dertil kommer en stribe A-landskampe.

Jannik Karvinen kommer til at møde alle 4 hold på isen i løbet af uge 31 på holdenes 1.ispas på dagen.

Vi glæder os til at byde Jannik og sønnen Matti velkommen til Odense!

LÆS OGSÅ: Masser af tilmeldinger til Odense Sommerhockey Camp 2020

Seneste nyheder