2 garvede trænere på Odense Sommer Hockey Camp 2020

af OIK.dk

2 garvede trænere på Odense Sommer Hockey Camp 2020

To nye trænerprofiler er meldt klar på årets Sommerhockey Camp.

Bag den flotte uniform (som skifter fra år til år) gemmer sig to trænere, som i en årrække har været med til at tegne uge 31 i Odense: Christian Emil Thorsen og Jens Hellsten.

Christian er 39 år og har to drenge, som selv spiller ishockey. Ishockey har været en del af hans liv siden han var lille ungdomsspiller. De seneste 13 år har han været træner. Ud over Odense Sommer Hockey Camp, så har det været trænergerning fra begyndere op til 1.division i Gladsaxe, Herlev, Amager og i den kommende sæson hos KSF.

Jens er 44 år, født og opvokset i Sverige. Han kom til Odense i 1998 og spillede 4 sæsoner for Odense Bulldogs inden han stoppede med ishockeyen for at forfølge en civil karriere. Jens har en søn, som spiller ishockey og har været engageret OIK-træner siden 2013 og sideløbende gennem flere sæsoner sportslig ansvarlig i OIK’s bestyrelse. Han har ligeledes flere års erfaring på Odense Sommerhockey Camp.

Begge trænere klar til at tage i mod jer på Odense Sommerhockey Camp 2020!

Seneste nyheder