Værtsfamilier søges

af Rikke Grossmann

Værtsfamilier søges

Til udenlandske ungdomsspillere

Kære alle.

Har du plads og overskud i hverdagen til at have en ung lovende ishockeyspiller boende hjemme hos dig? I OIK har vi brug for DIN hjælp som værts-familie til unge hockeyspillere der skal spille ishockey i det fynske.

Det kan være en spiller fra udlandet eller en spiller fra en anden klub i Danmark. Det er vigtigt at spilleren har nogle trygge rammer omkring sig da det kan være svært at være væk fra sin egen familie.

Det er selvfølgelig en økonomisk kompensation for at have en spiller boende, hvilket du kan du læse mere om i det vedlagte dokument. Dokumentet beskriver også forventninger til både dig som værts-familie, og forventninger til spilleren og dennes familie.

Det forventes at spilleren har brug for bolig fra omkring den 1 august og frem til slutningen af april måned.

Skulle du have flere spørgsmål, eller gerne vil melde dig som værts-familie, bedes du venligst kontakte formand Thomas Olesen på formand@oik.dk eller Jens Hellsten på jh@oik.dk.

Aftale Værtsfamilie_english_OIK (1)

 

Seneste nyheder