Samarbejdet med Bulldogs

af Rikke Grossmann

Samarbejdet med Bulldogs

Af OIK-formand Thomas Olesen

To organisationer – en retning.

Ishockeyen på Fyn er organiseret i to meget forskellige organisationer. Eliten er organiseret i Bulldogs Odense APS – et anpartsselskab med mange ejere herunder OIK som har en lille del af ejerskabet.

Bredden og motionisterne er organiseret i Odense Ishockey Klub som er en traditionel forening ejet af de registrerede medlemmer.

De to organisationer har forskellige målsætninger på kort sigt men et fælles mål om at styrke ishockeyen på langt sigt.

De forskellige kortsigtede målsætninger fører indimellem til, at det slår gnister mellem organisationerne. Specielt i situationer hvor den ene eller begge organisationer er under pres. Bestyrelserne i begge organisationer har – under det ydre pres fra coronaen – lettet trykket gennem en grundig dialog om hvordan samarbejdet skal fungere.

Naturligt nok har første skridt været at rydde op i fortidens konflikter herunder også at få gjort rent bord i forhold til de økonomiske mellemværender.

Nu handler det om hvordan vi i fremtiden sikrer et godt samarbejde. Vi skal diskutere den samarbejdsaftale som i de sidste 12 år har reguleret vores samarbejde, men først og fremmest skal vi hjælpe hinanden gennem de problemer som coronaen medfører.

I Odense Ishockey Klub arbejder vi med at udvikle gode ishockeyspillere. Det skal vi fortsætte med, for det får Bulldogs glæde af.

Men vi hjælper også til med praktiske ting som afvikling af elitekampe, kontakter til sponsorer, rekruttering af frivillige mv. Der er mange ting der skal koordineres og aftales mellem de to organisationer. For at sikre et mere smidigt samarbejde fremover nedsætter vi et fælles udvalg der løbende diskuterer samarbejdet

Når nu vi er gennem de aktuelle problemer og kan begynde at se fremad så lad os i fællesskab – OIK og Bulldogs – give ishockeyen et ordentligt slagskud ind i den næste sæson.

Thomas Olesen

Formand for OIK

Seneste nyheder