OIK venter fortsat

af OIK.dk

OIK venter fortsat

OIK må fortsat vente med at påbegynde udendørsaktiviteter organiseret af klubben.

DIF og DGI som varetager blandt andet specialforbundenes interesser (heriblandt Danmarks Ishockey Union), skriver følgende:

DIF og DGI har henover påsken været i kontakt med Kulturministeriet og Sundhedsministeriet om, hvordan man kan benytte de udendørs idrætsanlæg på en forsvarlig måde inden for de eksisterende regler i foreningsregi.

For DIF og DGI har det været vigtigt, at genåbningen af vores udendørsaktiviteter sker under kontrollerede former og følger de anvisninger, der kommer fra myndighederne. Dette af hensyn til vores medmennesker og fordi, at vi i idrætten skal tage et medansvar for, at vores genåbningsplan følger den generelle og gradvise genåbning af samfundet.
Da vores sektor er stor og omfangsrig, og en genåbning af vores udendørsidræt potentielt omhandler mange tusinde danskere på tværs af hele landet, vil der være behov for, at vi drøfter spørgsmålet om vores genåbningsplan inden for de eksisterende regler yderligere med myndighederne.
Derfor må vi desværre bede jer om at have tålmodighed lidt endnu. DIF og DGI arbejder videre med Kulturministeriet og Sundhedsministeriet og kommer med en udmelding, så snart det er muligt. Det betyder således, at vi indtil da fastholder vores anbefaling om at holde både indendørs og- udendørsidrætter lukket.

For OIK betyder det, at vi fortsat må vente med at begynde på udendørsaktiviteter organiseret af klubben og gennemført med små grupper af spillere og ledere. Odense Idrætspark er fortsat lukket. Det vil sige at begge Idrætshaller, atletikstadion, cricketbanen, springsalen, de to skøjtehaller samt styrketræning er lukket for aktiviteter. Der har været slukket for køleanlægget i mere end 3 uger, og derfor er hal 2 både tør og klar til den dag, hvor der åbnes for større grupper og for organiseret idræt igen. Vi kan spille rullehockey, floorball i hal 2 så snart myndighederne tillader det.

OIK kommer inden den 10.maj med træningsplan for de forskellige årgange fra U7/U9 til kvinder og 1.division. Hvis der er seniorhold, som ønsker at benytte ishal 2 eller udendørsarealer til boldspil, rulleskøjteløb eller andet, så skriv til ah@oik.dk

Pas på hinanden!

Seneste nyheder