OIK samarbejder med Odense Elite College

af OIK.dk

OIK samarbejder med Odense Elite College

Sommeren 2019 tog Odense IK og Odense Bulldogs hul på et samarbejde med Odense Elite College.

Tanken bag OEC er at skabe gode rammer for studie- og arbejdsliv i Odense kombineret med at dyrke sport eller ballet på højt niveau. Til formålet benyttes SDE’s bygninger på Blangstedgårdsvej 1 samt en række nye etager og faciliteter, som er kommet til i år og indvies så snart større forsamlinger er tilladt.

I sæsonen 2019 / 2020 havde OIK 2 spillere boende på OEC og Bulldogs havde 3 spillere boende.

Odense Ishockey Klub er fortsat en del af netværket omkring OEC, og vi håber, at vi igen i den kommende sæson kan have dygtige spillere og/eller trænere boende på OEC. Hvis du overvejer at flytte til Odense for at læse eller arbejde og samtidigt repræsentere OIK, så er OEC en oplagt mulighed.

Se mere i folderen nedenfor og kontakt gerne Jesper Sandberg fra OEC for at høre mere om stedet.

OIK

Seneste nyheder