Corona

af Rikke Grossmann

Corona

Hvad gør vi i OIK.

 

Danmarks Ishockey Union handlede hurtigt og konsekvent da regeringen meldte ud med store indgreb i samfundslivet. OIK har fulgt de fremlagte anbefalinger og vi håber, at det har haft den effekt, at ingen af vores medlemmer er blevet syge eller har bidraget til at smitten har bredt sig.

Nedlukningen af ishockeyen har haft store konsekvenser for OIK . Vi skulle i foråret afvikle to store stævner: Old Boys og Odense Cup for U11. Vi måtte i al hast aflyse begge stævne,r og vi har returneret deltagerbetalingerne. Det er rigtig ærgerligt fordi vi havde 13 tilmeldte hold til Old Boys og 18 tilmeldte til Odense Cup.

Da Odense Is Arena blev lukket måtte vi også aflyse al træning og de hold, der skulle deltage i slutspil måtte pakke udstyret ned og opgive yderligere aktivitet på is.

Der er vist ingen der tror på at vi når så langt i bekæmpelsen af corona, at vi når at få mere is træning i denne sæson.

Derfor har vi nu blikket rettet mod næste sæson. Vi skal finde trænere og holdledere til alle hold. Vi skal også i gang med at planlægge sommertræningen, så den er klar når vi igen kan mødes omkring vores sport.

Den næste store opgave bliver afviklingen af Sommer Hockey Camp 2020. Det er meget vigtigt for os at det bliver muligt at afvikle den, både fordi den betyder meget sportsligt, men også fordi den har betydning for vores økonomi. Sommer Hockey Camp 2020 markerer indgangen til den nye sæson, så forhåbentlig er alle restriktioner ophævet til den tid, så vi kan starte sæsonens op på normal vis.

Vi håber på jeres opbakning når vi opkræver kontingent den 1.april. Derefter er der pause i opkrævningerne til 1.september, men det betyder ikke at klubben ligger stille. Forhåbentlig er alle hold snart i gang med sommertræningen.

Vi gør os blandt andet også overvejelser om at finde en dato for årets ordinære generalforsamling, med opmærksomheden rettet mod hvornår og evt. hvordan det kan lade sig gøre, så alle regler og retningslinjer overholdes. Det vil som vanligt være gældende, at der skal indkaldes 4 uger før afholdelse.

Indtil videre må vi udvise tålmodighed og i fællesskab sikre at OIK kommer gennem corona krisen med skindet på næsen. Bestyrelsen vil løbende informere om tiltag i klubben.

 

 

Bestyrelsen for OIK

 

 

 

 

Seneste nyheder