U20 spiller om DM

af Thomas Nielsen

U20 spiller om DM

U20 er klar til DM-slutspillet i den kommende weekend.

– af Anders Holst

Weekenden den 14. – 16.02. bød på 4 interessante kvartfinaler i U20 henover Storebælt. Samlet set stillede de 8 deltagende hold med mange Metalliga- spillere. Kampene fredag/lørdag endte med sejre til de højst rangerede hold i alle 4 kvartfinaler: AAB – Rødovre 0 – 3, Herlev – Frederikshavn 1 – 2, Rungsted – Herning 3 – 5 og Odense – Gentofte 4 – 5. Svære vilkår på dag 2 for de lavest rangerede hold. I Odenses tilfælde var det en tæt kamp, hvor de to holds powerplays var stærke. 4 ud af 9 mål blev scoret i PP. Gentoftes 1.kæde var, som forventet, svær at holde væk. Odense-holdet kunne godt have fået noget med fra kampen. Omvendt viste kampen, at holdet bestemt kunne matche sjællænderne.

I returopgørene søndag var der endnu flere liga-spillere på de 8 line ups. Og igen tætte kampe. AAB fik vendt 0 – 3  til lige med en 1 – 4 sejr i Rødovre. Derefter 5 min overtid og straffe inden Rødovre kunne juble. Men tæt, tæt juniorhockey. Der skulle ikke ekstratid til i de andre kampe. Herning trak sejren hjem igen i kampe 2. Herlev var med hele vejen i Frederikshavn, men tabte igen. Derimod fik Odense tidligt udlignet Gentoftes føring med en 0 – 1 scoring i første skift. Siden var holdet oppe 1 – 4, inden Gentofte genvandt momentum og kom på 3 – 4. Mikkel Jensen, Rasmus Simonsen og Christopher Kamph fik fjernet Gentofte-comebacket og var sammen med et stærkt fightende Odense-hold med til at spille DM-deltagelsen hjem.

Weekenden 21. – 23.02. afgøres DM for U20 i Frederikshavn. 3 kampe på tre dage: Rødovre, Herning og Frederikshavn er rækkefølgen. Alle 4 deltagende hold har ligakampe fredag aften. Derimod er alle spillere tilgængelige lørdag og søndag.

Odense-holdet rejser fredag kl 12.00. Vi håber og tror at en stribe af jer vil op og støtte holdet i kampen om medaljer.

Held og lykke til U20!

Seneste nyheder