U20 kvartfinaler

af Thomas Nielsen

U20 kvartfinaler

Sæsonens første slutspilskampe venter i den kommende weekend.

– af Anders Holst

Det er U20-holdene, som har fundet 4 slutspilsdeltagere på hver side af Storebælt. Sent i denne uge blev det afgjort, hvem der tog 1. og 2.pladsen øst for Storebælt. Gentofte tabte stort til rækkens nummer 4 og samtidigt vandt Rødovre deres sidste 2 kampe og rykkede op som nummer 1. Nummer 2 i øst blev Gentofte, 3 Herlev og 4 Rungsted. Vest for Storebælt har Herning været suveræne på 1.pladsen. Frederikshavn tog 2. pladsen. Odense faldt til 3.pldsen med to nederlag i de sidste 3 runder. AAB kæmpede sig med på 4.pladsen med et sent comeback med sejre i deres sidste kampe.

Det giver:

KF A  Rødovre vs. Aalborg
KF B Gentofte vs. Odense
KF C Herning vs. Rungsted
KF D Frederikshavn vs. Herlev

Odenses U20 spiller hjemme på lørdag i første bedst-af-to-kampe mod Gentofte. Det sker kl 16.00, og OIK samt U20 holdet håber på at se en masse af jer til god, intensiv ishockey fra 16.00. Støt vores drenge og piger.

Seneste nyheder