Malmø tur 7. marts

af OIK.dk

Malmø tur 7. marts

Vi skal have en masse med på OIK-tur til Malmø i næste uge.

– af Anders Holst

Ikke et ondt ord om Metalligaen. Der har været pænt med mennesker på tribunen de seneste to fredage i Odense. Der var pokalsemifinale med 5000 mennesker i Aalborg. MEN det er noget lidt andet i Malmø. Der har været lørdagskampe i Malmø Arena med over 12.000 mennesker. Så der kan sagtens være lagt op til hockeyfest lørdag den 07.03.

Scenariet er fortsat, at Malmø kæmper indædt for at tage en top-6 placering og undgå” play-in-kampe”. Deres modstander, Vaxjö, ligger lige efter Malmø og kæmper for at komme med i play-in, så sæsonen ikke slutter først i marts.

Vi skal have en masse OIK med på tur til Malmø den 07.03. Gå ind og køb turen på www.oikshop.dk. Hyggelige timer i bussen til Malmø, en hyggelig optakt og 2½ god oplevelse i Skånes største arena.

Seneste nyheder