Ishockey for piger og drenge

af Thomas Nielsen

Ishockey for piger og drenge

Odense Ishockey Klub har fortsat åbent for piger og drenge mellem 3 og 12 år, hvis I vil prøve Danmarks fedeste vintersport!

– af Anders Holst

Vi har stadig ledige pladser på vores U7-, U9-, U11- og U13 hold, hvis du vil prøve kræfter med en sjov og udfordrende idrætsgren. Det er således at du kan besøge OIK Hockeyskole gratis hver søndag, hvis du er mellem 3 og 10 år. Vores søndagsishockey kører frem til 22.03. og begynder igen i august 2020.

Er du mellem 9 og 12 kan du også begynde direkte på et af vores ungdomshold. Holdene har sæson frem til den 20.04. og du har en gratis prøveperiode på en måned. I begge tilfælde kan du låne fuldt udstyr, skøjter og stav.

Odense Ishockey Klub er en af landets bedste klubber på pige/kvinde-siden. Vi har fortsat plads til flere piger. Vi har en stor gruppe lettere øvede piger i alderen 11 – 15, som søger flere legekammerater. Vi rummer både elite og bredde på pige-siden.

Er du interesseret i at prøve ishockey på U9, U11 eller U13 eller vores kvindehold, så skriv til Anders Holst på ah@oik.dk.

Vil du besøge vores OIK Hockeyskole hver søndag så find os på Facebookgruppen OIK Hockeyskole

Vi glæder os til at tage i mod dig!

Seneste nyheder