Odense Cup 2020

af Thomas Nielsen

Odense Cup 2020

I april er Odense igen værter ved Odense Cup for U11 spillere samt de ældste U9’ere.

– af Anders Holst

Vi samler årgangene 2009, 2010 og 2011 i Odense i weekenden den 03. til 05. april. Og der bliver fart på! Vi spiller med 8-9 hold i både U11.2 og U11.1, så intentionen er at samle op til 18 hold i Odense. Der spilles alle mod alle i begge rækker, så hvert hold får 7 – 8 kampe fra fredag til søndag. Vi spiller på stor bane med skift på dyt.

Foreløbigt har følgende hold tilmeldt sig:

U11.2: Esbjerg, Gladsaxe, Herlev, Odense, Rungsted
U11.1: Esbjerg, Gladsaxe, Leuwarden, Odense, Rungsted

Der er fortsat pladser og jeres hold booker en plads ved at betale holdgebyret på oikshop.dk.

Udover ishockey og god mad vil der være tid til at bruge området omkring Odense Stadion med bowlinghal, svømmehal og Idrætshal. Odense IK hjælper gerne med kontakter til overnatningssteder. Hvis det ikke skal være skole, så anbefaler vi Scandic eller Odense Vandrehjem, som begge steder har gode priser til deltagerholdene.

Fortsat god sæson!

Seneste nyheder