New Years Championship 2019

af OIK.dk

New Years Championship 2019

Det traditionsrige New Years Championship afvikles igen mellem jul og nytår.

– af Anders Holst

Lørdag den 28.12. er sat af til en masse senior-ishockey. Vi skal have dig og en masse andre seniorspillere på alle niveauer til at spille New Years Championship i 2019 udgaven. Der blandes på klub- og holdtilhørsforhold. Der er 4 – 5 sportsdirektører, som sammensætter 4 – 5 hold. Det sker den 27.12., men tilmelding sker fra nu og frem til dagene efter jul.

Udover mindst 3 – 4 ishockeykampe er der et varmt måltid mad og en øl/vand med i prisen og klubrummet servicerer spillerne dagen igennem. Det koster 125,- for deltagelse og tilmelding samt betaling sker gennem oikshop.dk.

Der er selvfølgelig åbent for spillere fra andre klubber og/eller spillere som har været aktive og som vil bruge en dag sammen med andre seniorspillere.

Vi ses den 28.12.!

Seneste nyheder