Log ind på erhvervsforummet

QuickTube 3D rørlaserskæring – spændende!

af Allan Hoffmann

QuickTube 3D rørlaserskæring – spændende!

Dagens Bis2Bis Erhvervsnetværksmøde blev afholdt hos QuickTube

35 deltagere lyttede til en interessant præsentation af QuickTube, hvor direktør Flemming Stig Hansen veloplagt fortalte om de strategiske overvejelser, som virksomheden har gjort i forbindelse med at finde sin plads i deres kunders proces- og produktionskæde. QuickTube sparer kunderne for tid og øger kundernes produktkvalitet ved at tilbyde sine services inden for deres specielle område, som er 3D laserskæring.

Et andet spændende emne, som deltagerne hørte om, var IT-hacking. Dennis Ellebæk fra Prueba Cyber Security fortalte om nogle af de faldgruber og ikke mindst om nogle af de værktøjer, som cyber-kriminelle benytter sig af. Det er alarmerende, hvad vi alle kan udsættes for. Så forsigtighed, IT-sikkershedsstrategi osv. er en god idé at få på dagsordenen…..

Der blev budt velkomment til 3 nye netværksdeltagere og sponsorer: Anderup El & VVS, Krebs Foto og Film samt Target Headhunting.

Tak til alle deltagere for stort engagement og godt humør.

Seneste nyheder