Formanden takker af

af Rikke Grossmann

Formanden takker af

Vandy Bæk Thorsen har valgt at trække sig fra bestyrelsen

Efter en længere periode med alvorlig sygdom, har vores formand Vandy Bæk Thorsen valgt at trække sig fra bestyrelsen og holde fokus på sin helbredelse. Vi i bestyrelsen har fuld forståelse og respekt for Vandys beslutning og ønsker ham alt det bedste.

Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige Vandy et stort tak for den enorme indsats han har gjort for OIK. Vandy gik forrest i en tid hvor OIK haltede. Der kom orden på tingene og stille og roligt blev skuden rettet op. Det er med stolthed vi i dag kan sige, at vi er en sund forening med god økonomi, der tillader at vi kan begynde at kigge fremad og tænke nye tanker.

Vi agter at fortsætte det gode arbejde Vandy har begyndt. Bestyrelsen har således besluttet at konstituere Thomas Olesen som ny formand indtil vores ordinære generalforsamling til foråret.

Thomas er selv vokset op i OIK, hvor han spillede ishockey i sine unge år. Han er nu succesfuld ejer af Kronstadt og far til Olivia og Johannes som spiller i OIK. Vi ser Thomas som en stærk holdspiller med rødder i ishockey og øje for god forretning.

Vandy sender sin tak for opbakningen og det gode samarbejde med bestyrelsen. Samtidig ønsker han den tilbageværende bestyrelse held og lykke og er sikker på at den gode udvikling fortsætter med Thomas ved roret.

Seneste nyheder