Velkommen til 2019/2020 sæsonen!

af Thomas Nielsen

Velkommen til 2019/2020 sæsonen!

Odense Ishockey Klub har allerede afviklet de første 6 uger af sæsonen.

– af Anders Holst

Det går ganske hurtigt i august og det er med at holde skøjterne på isen: hockeyskole med 122 deltagere, motionscamp med 23 deltagere, 2 træningslejre med besøg fra Stavanger, opstart for U13.1 med 7 hold, opstart U13.2 med 7 hold og opstart kvinder på egen is med 5 hold. Dertil kom reklame for ishockey lørdag i Tarup Centret og søndag Ishockeyens dag i ”Vin med kant Arena”. Oven i det er 1.division, U20, U17, U15, U13 gået i gang og har alle spillet deres første turneringskampe. U11 og U9 har fået spillet deres første træningskampe. Forgangne weekend bød også på et Odense senior hold ved GAS Cup i Esbjerg.

Kommende weekend deltager en stribe OIK kvinder på et All star Vest hold med spillere fra Vojens, Esbjerg, Ålborg og Odense, som spiller en international turnering i Hvidovre med deltagelse af Berlin, Stavanger, Karlskrona og Hvidovre. Hård matchning, hvor både Stavanger, Berlin og HVIK indeholder et væld af landsholdspillere.

Turneringerne er så småt ved at være på plads. Der mangler dog spilletider på alle motionskampe og en del U7 og U9 stævner. Dette klares de næste 7 – 10 dage. Derimod kan disse tre hold roligt arrangere træningskampe i kommende periode. Underdogs er klar til sæsondebut i weekenden med en træningskamp.

OIK ønsker et højt aktivitetsniveau. Det lader sig kun gøre med stor hjælp fra vores ledere, forældre og spillere. Klubrummet er på jagt efter ekstra hænder til  at besætte lidt vagter mens dit barn eller barnebarn træner/spiller. Officialsgruppen er ligeledes central i afviklingen af de mange kampe, hvoraf de fleste har live-score. Så de kan også bruge din hjælp.

Er du ny i foreningen, så tøv ikke med at spørge eller søge information. Brug vores hjemmeside og facebookside for at hente informationer, men spørg ligeledes vores ledere. Du kan spille ishockey gratis i en måned som ny spiller på ungdoms- eller seniorniveau. Derefter meldes du ind og kan spille kampe og fortsat træne. Vi har fortsat plads til spillere på vores U7, U9, U11 og U13 hold og dertil har OIK 6 seniorhold, som dækker et bredt spektre af hockeytalent og –erfaring. Kom og prøv!

Vores forældre/barn og ishockeyens grundfærdigheder fortsætter søndage kl 10.15 – 11.15 fra søndag den 22.09. og frem til april. Der er plads til både forældre og børn på isen. Det er gratis og du kan låne alt udstyr i omklædningsrummet.

Vores efterår byder på masser af ishockey. Vores kvinde 1 og kvinde 2 skal samlet spillet 34 kampe, hvilket er historisk højt antal. OIK satser på ishockey-piger i alle aldre. På 1.division og U20 ser det lovende ud. Dem præsenterer vi separat på hjemmesiden senere. U17 skal spille ny turnering i Jylland og henover Storebælt efter 16.11. U15 har to puljeturneringer i efteråret, hvoraf den ene er i Odense. U13 spiller ligeledes 2 puljeturneringer i efteråret og et JM i foråret. U11 tager hul på en ny turneringsfom, hvor der spilles 3 mod 3 på halv bane. Men holdene bibeholder også træningskampe og cups på stor bane.

God sæson til alle OIK’ere!

Seneste nyheder