Pressemeddelelse Odense Bulldogs

af Thomas Nielsen

Pressemeddelelse Odense Bulldogs

Fredag den 20. september 2019 blev Lucas Rasmussen udsat for, hvad ledelsen i Bulldogs Odense opfatter som et hensynsløst overfald i forbindelse med Metalliga-kampen i Frederikshavn

Lucas er tilbage i Odense, og har det efter omstændighederne godt.

Lucas har bedt om ro, og vil ikke på nuværende tidspunkt kommentere hændelsen. Det håber vi, at man vil respektere.

Efter hændelsen har spilleren fra Frederikshavn fået tildelt en karantæne på 17 kampe frem til den 1. december 2019. Efter vores opfattelse er sanktionen alt for mild og uacceptabel. Der er i andre ligaer givet betydeligt længere karantæner for lignende hændelser.

Det vi var vidne til i fredags, har intet med ishockey at gøre.

Vi havde håbet, at disciplinærudvalget havde foretaget en strengere vurdering af en hændelse med mange skærpende omstændigheder, og tildelt en væsentlig længere straf.

En straf i denne type sager skal også sende et klart signal til alle ishockeyspillere, ishockeyforældre, sponsorer, fans, medier og alle, som holder af ishockey, at man i Dansk ishockey ikke accepterer handlinger, der er grænsende til decideret voldelig adfærd på isen.

Odense Bulldogs er ikke part i den formelle sag, og har ikke mulighed for at anke straffen til DIU’s Amatør- og Ordensudvalg. Vi håber dog, at sagen vil blive anket eller taget op af Amatør- og Ordensudvalget, så der kan uddeles en passende straf for den hensynsløse adfærd som Lucas blev udsat for i fredags.

Der tages hånd om Lucas, og vi håber, at han bliver rask igen så hurtigt som muligt.

Vi vil i Bulldogs også selv se på tiltag, der forhåbentlig kan imødegå uacceptabel adfærd på isen.

For yderligere kommentarer kontakt Sportschef Henrik Benjaminsen 20 73 19 06

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Odense Bulldogs

Kommende kampe i Vin Med Kant Arena

Seneste nyheder