Log ind på erhvervsforummet

Rasmus Simonsen og Bulldogs bekræfter aftale for den kommende sæson

af Allan Hoffmann

Rasmus Simonsen og Bulldogs bekræfter aftale for den kommende sæson

Rasmus nåede at optræde på Bulldogs-holdet 6 gange i den afsluttede sæson og er også i næste sæson at finde på Bulldogs-holdet

Den 18-årige angriber, Rasmus Simonsen, er oprindeligt fra Vojens, men har de seneste 3 år spillet i hhv. Rødovre Mighty Bulls og Hvidovre Fighters. Rasmus nåede at optræde på Bulldogs-holdet 6 gange i den afsluttede sæson og er også i næste sæson at finde på Bulldogs-holdet.

Rasmus Simonsen udtaler: Jeg glæder mig meget til den kommende sæson. Odense er en fed by, med nogle virkelig gode og dedikerede fans, så det er ret fedt, når vi spiller hjemme. Og så glæder jeg mig også til at møde de nye spillere på holdet, og jeg vil selvfølgelig gøre mit til, at vi kommer længere, end sidste sæson.”

”Rasmus kom sent og med meget kort varsel ind på holdet i sidste sæson, og han gjorde et godt indtryk og vist fra start indstilling til indstillet på at kæmpe sig til en plads på holdet. I kampene viste Rasmus, at han både er dygtig og indstillet på at kæmpe hårdt. Trods sin unge alder har Rasmus spillet Metalliga i nogle sæsoner, og jeg tror bestemt på, at han i næste sæson har store muligheder for at etablere sig på dette niveau. Det bliver spændende at følge Rasmus’ udvikling i næste sæson”, udtaler chefcoach Pelle Svensson.

Seneste nyheder