Odense Bulldogs taber sæsonpremieren

af Caspar Korup-Christophersen

Odense Bulldogs taber sæsonpremieren

De forsvarende mestre fra Aalborg Pirates blev en for stor opgave for et hårdt kæmpende Bulldogs mandskab, der må tage fra Gigantium med et 5-1 nederlag.

Odense Bulldogs jagtede en god start på Metal Ligaen, men de regerende mestre fra Aalborg Pirates blev for stor en mundfuld.

Odense Bulldogs får ellers en god start på kampen, da Aalborg Pirates efter 28 sekunder får kampens første udvisning. Generelt kommer Odense Bulldogs godt ud til kampen og får lagt et pres på de forsvarende mestre. Desværre for gæsterne bliver det ikke til en scoring, selvom Odense Bulldogs får flere chancer. Specielt er assisterende kaptajn Yannick Vedel tæt på at score kampens første mål efter ca. 3 minutters spil.
I stedet for at Odense Bulldogs bringer sig foran, så er det værterne, der får sat sig på spillet. Godt hjulpet af, at Odense Bulldogs tager flere udvisninger. Hele 5 gange må en Bulldogs spiller en tur i boksen. Det hele bliver kun værre for gæsterne, da Victor Panelin-Borg scorer kampens første mål, og kort tid efter bliver det også 2-0, da Tobias Ladehoff sender pucken forbi Teemu Seppänen i Odense målet.

Odense Bulldogs kommer bedre ud til 2. periode. De får flyttet spillet op i Aalborg Pirates forsvarszone. Desværre kan gæsterne fra Odense ikke udnytte det til at få bragt sig tilbage i kampen, og Aalborg Pirates får mod slutningen af perioden spillet sig op. Modsat gæsterne, så har værterne fra Aalborg den fornødne skarphed og med 2:45 igen scorer Martin Højbjerg til 3-0. Det bliver også stillingen ved pause.

Dermed skal Odense Bulldogs bruge et comeback i 3. periode. Noget som gæsterne i preseason viste gode evner indenfor.

Desværre for gæsterne fra Odense Bulldogs skulle det ikke gå sådan i sæson premieren. Odense Bulldogs starter ellers 3. periode godt, og efter ca. 2 minutter kommer de i powerplay, hvor det lykkedes at sætte spillet godt op. Desværre bliver det ikke til en scoring, og i de døende sekunder af powerplayet får Aalborg Pirates en kontra og gør det til 4-0. Martin Højbjerg med sin anden scoring. Med 5 minutter igen er det så Oliver Christensen, der kan gøre det til 5-0, og der er efterhånden lang vej til comebacket for Odense Bulldogs.
Mod slutning får Odense Bulldogs dog pyntet en smule på resultatet, da Henry Hardarson får scoret til slutstillingen 5-1 med 2 minutter tilbage af kampen.

Målscorer
1-0: 
Victor Panelin-Borg – 1. assist Thomas Spelling
2-0: Tobias Ladehoff – 1. assist Spencer Humphries – 2. assist David Friedmann
3-0: Martin Højbjerg
4-0: Martin Højbjerg
5-0: Oliver Christensen – 1. assist Jonathan Brinkman – 2. assist Spencer Humpfries
5-1: Henry Hardarson – 1. assist Lucas Rasmussen – 2. assist Mads Schaarup

Kommende kampe i Vin Med Kant Arena

Seneste nyheder