Odense Bulldogs skal tilbage på sporet

af Caspar Korup-Christophersen

Odense Bulldogs skal tilbage på sporet

Efter nederlag i de to første kampe i Metal Ligaen skal Odense Bulldogs tilbage på sporet, når rivalerne fra SønderjyskE.

Odense Bulldogs har fået en svær start på sæsonen. De to første runder har budt på stærke modstandere, der af bookmakerne er spået til at nå langt. I den første kamp imod de forsvarende mestre fra Aalborg Pirates var Odense Bulldogs da også på hælene, men i den anden kamp imod Frederikshavn White Hawks var Odense Bulldogs godt med i kampen, og det var kun de små marginaler, som gjorde, at Odense Bulldogs ikke fik point.

Aftenens modstander er kommet anderledes godt fra start og har 6 point efter to kampe. Senest blev det til 6-4 over Aalborg Pirates. Det betyder nødvendigvis ikke det store. Sidst de to hold mødte hinanden var i preseason, hvor det blev til en snæver SønderjyskE sejr. Det var i en kamp, hvor Odense Bulldogs arbejdede stenhårdt, og det bliver igen i aften et nøgleord, hvis Odense Bulldogs skal have point på kontoen.

Aftenens kamp er samtidig sæsonen første fredags kamp, hvor der i år er live musik i forhallen både før og efter kampen. Derudover bliver Man of the Match overrakt i forhallen efter kampen, hvor det også er muligt at hilse på nogle af spillerne.

Husk! der inden kampen er Fanmarch fra Mål og Skåål.

Kampstart klokken 19:30.
Dørene åbnes klokken 18:00.

Aftenens trup:

Målmænd
Nr. 1 – Teemu Seppänen
Nr. 30 – Andreas Lauridsen

Backer
Nr. 2 – Mathias Max
Nr. 3 – Sami Jekunen
Nr. 14 – Lukas Rasmussen
Nr. 15 – Christoffer Kamph
Nr. 25 – Mads Schaarup(A)
Nr. 28 – Martin Larsen(C)
Nr. 44 – Christian Larsen
Nr. 95 – Marcus Nielsen

Angribere
Nr. 4 – Yannick Vedel(A)
Nr. 8 – Ned Lukacevic
Nr. 9 – Marcus Nissen
Nr. 10 – Søren Nielsen
Nr. 17 – Vojtech Komarek
Nr. 18 – Kristian Kragh
Nr. 19 – Jonas Hansen
Nr. 21 – Mathias Møller
Nr. 27 – Sebastian Ehlers(A)
Nr. 39 – Mike Daugulis
Nr. 61 – Jakob Wittendorf
Nr. 71 – Henry Hardarson

LET’S GO BULLDOGS!

 

Kommende kampe i Vin Med Kant Arena

Seneste nyheder