Log ind på erhvervsforummet

Odense Bulldogs er meget mere end ishockey.

af Caspar Korup-Christophersen

Odense Bulldogs er meget mere end ishockey.

Vellykket første morgenmøde i Odense Bulldogs' BIS2BIS erhvervsnetværk.

Udenfor isen har Odense Bulldogs erhvervsnetværket Odense Bulldogs BIS2BIS. BIS2BIS erhvervsnetværket er en central del af Odense Bulldogs, da det er utrolig vigtigt for os at optimere den værdi, vi giver tilbage til vores samarbejdspartnere, og derfor er det også en fornøjelse at se, at så mange forskellige virksomheder er repræsenteret i vores netværk. Når mange forskellige brancher er repræsenteret i netværket, så danner det grobund for, at man kan hjælpe hinanden på kryds og tværs.

Første netværksmøde i den nye sæson af BIS2BIS erhvervsnetværket var heller ingen undtagelse. Her var repræsentanter fra en bred vifte af virksomheder repræsenteret. Alt lige fra små enkeltmandsvirksomheder til store nationale koncerner. Alle sammen med det formål at hjælpe hinanden til at vækste.

Mødet blev afholdt hos Franck A, og dagens værtinde, Sanne Brigsted, fik også muligheden for at fortælle om Franck As genopstanden. Deltagerne fik en opdatering fra Odense Bulldogs. Både omkring forretningen fra salgschef Allan Hoffmann og omkring truppen fra headcoach Pelle Svensson.

Resten af tiden stod i networkingens tegn, hvor Danny Bærtelsen fra Salg&Fokus først gav deltagerne lille ”pause”, hvor der frit kunne netværkes, inden at han inddelte deltagerne i grupper til en netværksøvelse. Der lagde sig en summen i rummet, og man kunne tydeligt mærke dynamikken i grupperne.

Med en så god start på netværket, så kan vi næsten ikke vente på, at ishockeysæsonen starter, så vi også har mulighed for at se vores sponsorer i Odense Isstadion.

LET’S GO BULLDOGS!

Seneste nyheder