Bulldogs slår rivalerne fra SønderjyskE med 3-0

af Caspar Korup-Christophersen

Bulldogs slår rivalerne fra SønderjyskE med 3-0

Odense Bulldogs hentede fredag aften sæson første point med en 3-0 sejr over rivalerne fra SønderjyskE.

1377 havde fredag aftenen fundet vej til Odense Isstadion, og der var lagt i kakkelovnen til et brag af en kamp. Rivalerne fra SønderjyskE kom på besøg, og de skulle sendes hjem med et nederlag i bagagen. Danmarks bedste fans havde arrangeret fanmarch inden kampen og skabte en fantastisk stemning i og omkring Odense Isstadion.

Første periode var præget af masser af energi og tempo. Det giver chancer i begge ender. Først er det Teemu Seppänen, der må hive en kanon redning op, da en løs puck ender foran mål, hvor en SønderjyskE spiller står klar. Fra tæthold blokerer Teemu Seppänen dog forsøget. Bare et minut senere er det Henry Hardarson, der får slidt sig fri og kommer alene mod SønderjyskE målet. Patrick Galbraith er desværre for Odense Bulldogs på plads i målet.

Odense Bulldogs kommer forrygende ud til 2. periode, og efter 1 minut og 30 sekunder får Odense Bulldogs straffeslag. Det er Vojtech Komarek, der slider sig igen og fremtvinger straffeslaget. Han udnytter muligheden og scorer sit første mål i Bulldogs trøjen.
Efter målet er det SønderjyskE, der presser på, og de har flere gode skud på mål, men Teemu Seppänen holder igen idag et højt niveau i Odense målet. Selvom der står SønderjyskE på mange af chancerne i 2. periode, så får Odense Bulldogs også spillet sig frem til sine chancer. Efter 8:30 er Bulldogs tæt på at kunne liste pucken i mål efter god fight foran SønderjyskE målet, og kort efter får Yannick Vedel sendt et godt skud på mål. Patrick Galbraith er dog på plads begge gange, og Odense Bulldogs får ikke udbygget føringen.
Mod slutning af perioden er Odense Bulldogs presset, og det er tæt på, at SønderjyskE kan udligne med 20 sekunder tilbage på uret, men Teemu Seppänen får kastet sig på tværs og redder for Bulldogs, så de kan gå til pause foran 1-0.

Odense Bulldogs starter 3. periode på samme måde, som de startede anden. Med en scoring. Det er igen Vojtech Komarek, der er på plads. En tværs pasning fra Ned Lukacevis finder vej til Vojtech Komarek, der helt fri foran mål kan lægge pucken i nettet bag Patrick Galbraith.
Det får tænding under SønderjyskE spillerne, der i perioden efter scoring forsøger at komme op og slås med Odense spillerne. Det lykkedes til dels, da Henry Hardarson tager en 2 minutters udvisning for roughing efter at have slået en SønderjyskE spiller.
Med slutning presser SønderjyskE på for at komme tilbage i kampen, og det bliver tæt på spændende, da Marcus Nissen bliver udvist med 4 minutter igen. SønderjyskE tager Patrick Galbraith ud af målet. Heldigvis for værterne opsnapper Sami Jekunen pucken og kan fra egen zone lægger den i det tomme mål til slutresultatet 3-0.

 

Mål:
1-0: Vojtech Komarek – uassisteret
2-0: Vojtech Komarek – 1. assist Ned Lukacevic – 2. assist Martin Larsen
3-0: Sami Jekunen – ussisteret

Udvisninger:
Odense Bulldogs: 4×2 minutter
SønderjyskE: 3×2 minutter + 1×10 minutter

 

Kommende kampe i Vin Med Kant Arena

Seneste nyheder