Forlængelse med Feddersen

af Søren Kottal

Forlængelse med Feddersen

21-årige Anders Feddersen har vist stor form i denne sæson, og belønnes nu med en ny kontrakt.

Odense Bulldogs rider videre på succesbølgen, og har nu endnu en aftale på plads. Anders Feddersen har således skrevet under på en kontraktforlængelse, der gælder til og med den kommende sæson.

– Grunden til at jeg allerede nu forlænger er, at jeg har et specielt forhold til klubben, hvor jeg også er vokset op. Jeg føler mig godt behandlet her, og jeg føler også, at det er det rette sted i forhold til min videre udvikling.

– Jeg har fået mere og mere ansvar på holdet, og jeg tror, at jeg kan udvikles yderligere her. Til sommer bliver jeg færdig med skolen, så derfor vil jeg kunne satse endnu mere på ishockeyen, udtaler Anders Feddersen om sin kontraktforlængelse.

Den skøjtestærke forward rummer store defensive kapaciteter, hvilket ikke mindst kommer til udtryk i undertalsspillet. Disse har også tidligere fået landstræneren til at spærre øjnene op og senest blev den unge odenseaner nomineret til månedens spiller i AL-Bank Ligaen. Cheftræner Pär Johansson stemmer i:

– Feddersen er meget vigtig for os, ikke mindst i kraft af hans defensive kvaliteter. Han har et ekstremt godt skøjteløb, og får vi udviklet ham yderligere vil det offensive også følge med. Det glæder os altid, når unge, fremadstormende spillere ønsker at fortsætte hos os, udtaler den svenske Bulldogs-boss.

I sine hidtidige tre sæsoner i Bulldogs-dragten, har Feddersen nu spillet 105 kampe, hvori det er blevet til 12 mål og 18 assister.

Kontraktforlængelsen er betinget af, at Odense Bulldogs får licensen fornyet til den kommende sæson. I parantes bemærket er dette gældende for alle klubber, idet processen i forhold til licensansøgning til den kommende sæson slet ikke er sat i gang nu.

Læs også:

  • Anders Feddersens spillerprofil
  • Kommende kampe i Vin Med Kant arena
    Odense Bulldogs vs. SønderjyskEKøb billet online
    Odense Bulldogs vs. Herlev EaglesKøb billet online
    Odense Bulldogs vs. Herning Blue FoxKøb billet online

    Seneste nyheder