Bulldogs sikrer Sundin

af Søren Kottal

Bulldogs sikrer Sundin

27-årige Andreas Sundin er seneste svenske skud på Odense Bulldogs-stammen.

Odense Bulldogs kan med glæde præsentere en Sundin på holdkortet den kommende sæson. Godt nok ikke Mats Sundin, men derimod navnebror Andreas, der skifter efter en række flotte sæsoner i Allsvenskan og den finske Mestis-række.

– Jeg er meget tilfreds med denne signing. Vi har søgt efter og fundet en rutineret angriber med et godt skøjteløb og ikke mindst et godt skud. Andreas har erfaring fra gode ligaer og med at score mål. Vi har før haft held med at hente måltyve i Troja, udtaler cheftræner Pär Johansson.

Den skøjte- og skudstærke angriber kom igennem Linköpings udviklingssystem og markerede sig som et spændende talent med tre svenske ungdomslandskampe og opmærksomhed fra selveste Detroit Red Wings, der draftede ham i sjette runde tilbage i 2003.

I Linköping blev det til 50 Elitserie-optrædener inden han etablerede sig som habil pointplukker i Allsvenskan – med en enkelt succesfuld afstikker til finske Jukurit. De seneste to sæsoner er tilbragt i Allsvenskan-klubben Troja-Ljungby, hvor han faktisk blev hentet som afløser for sin nu kommende holdkammerat, Olof Mårs.

Nu forenes de på den fynske is den kommende sæson.

– Det føles rigtigt og meget spændende at skrive med Bulldogs, og det bliver fedt at teste sig selv i en ny liga. Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben via samtaler med Pär, men også igennem en god kammerat i Henrik Blomqvist, som tidligere har spillet her, og som kun har haft positive ting at sige, udtaler Andreas Sundin, der beskriver sig selv således.

– Jeg er god på skøjterne og har et godt håndledsskud, og selvom jeg er en offensiv spiller, så arbejder jeg hårdt begge veje. Jeg ser meget frem imod at trække Bulldogs-trøjen over hovedet.

Læs også:

  • Andreas Sundins spillerprofil
  • Bruttotruppen 2011/12
  • Kommende kampe i Vin Med Kant Arena

    Seneste nyheder