Bulldogs henter stærk lette

af Søren Kottal

Bulldogs henter stærk lette

Ervins Mustukovs skal vogte i Bulldogs-buret den kommende sæson.

Her på falderebet af den danske VM-feber er det med glæde at kunne præsentere 27-årige Ervins Mustukovs som ny målmand hos Odense Bulldogs. Han kommer fra en yderst succesfuld sæson i England, hvor han var ligaens bedste målmand på vej mod Sheffield Steelers mesterskab.

– Vi efterspurgte en rutineret keeper, og det har vi fundet i Mustukovs, der allerede har prøvet en hel del. Samtidig har han en god alder, så han fortsat er sulten og vil udvikle sig. Han er en meget spændende målmand, som vi har fået gode referencer på. Vi har fulgt ham noget tid, og er meget tilfredse med at det lykkedes, udtaler cheftræner Pär Johansson.

Letten har landskampe på CV’et og var back-up for Edgars Masalskis under OL i Vancouver sidste år. Derudover har karrieren primært budt på spil i den lettiske og hviderussiske liga samt samlet set tre sæsoner i Nordamerika.

Den seneste sæson i England var imidlertid den mest succesfulde hidtil for Mustukovs, der holdt målet rent hele 10 gange og præsterede ligaens bedste redningsprocent på vej mod holdets mesterskab.

Den kommende sæson rykker han altså ud i Bulldogs-dresset, hvor han skal danne målmandsduo med Nicklas Dabbagh.

Læs også:

  • Ervins Mustukovs spillerprofil
  • Bruttotruppen 2011/12
  • Kommende kampe i Vin Med Kant Arena

    Seneste nyheder